Dagens citat

söndag 22 november 2009

Söndagkväll

Hur kul är det på en skala..  ??

o julen närmar sig med stormsteg.. för att inte tala om advent.. Det är ju bara en vecka kvar tills skiten ska upp..  Nää BertaStina tror hon går i strejk.. Julstrejk..
Nu ska det göras plats i fönstren för alla stakar o alla stjärnor som VÄGRAR att hänga rakt så man kan bli GALEN på dom.. 
BertaStina hade en fin liten pappersstjärna en gång, o den ville bannemej inte hänga rakt i fönstret.. BertaStinas tålamod sattes på ett hårt prov.. o gubben som BertaStina hade då.. han satt bara o flinade åt BertaStinas dilemma.. å då jädrar i nåda brast tålamodet.. stjärnjävulen åkte ner.. BertaStina KNÖLADE ihop skiten, SLÄNGDE den på golvet o STAMPADE på den..

o tänk att gubben som BertaStina har nu.. han sitter oxå o flinar när hon trilskas med ljusslingor o skit..
hur kan det vara så roligt????  BertaStina tycker inte alls att det är roligt..  Satans uppfinningar, det där med ljusslingor.. när man väl lyckats trassla till skiten o fått upp dom, så LYSER DOM INTE!!! o lyser dom så gör dom det nån dag eller två.. o sen har nån liten snutt slocknat.. o sånt retar BertaStina till vansinne..
BertaStina tycker visserligen att det är fint o mysigt med alla ljusen.. men Helvete om det kunde funka då..
BertaStina bävar, det kommer att behövas mycket Tålamod nästa helg.
Fast man skulle kanske kunna göra som BertaStinas gubbe..  Sätta i .. (håll i dig nu mågen).. STICKPROPPEN i VÄGGUTTAGET.. Ja BertaStinas måg är elektriker o har lite problem med att förstå det som vi alla andra förstår.. Att man sätter i kontakten helt enkelt,.. kastar ut slingan över räcket på balkongen o så är det klartt.. !! Nemas problemas.. inget trasslande o mätande o hängandes i krokig arm för att försöka få upp det jämt o fint..
Men så kan man väl ändå inte ha det???  En trasslig slinga hängandes rakt ner.. Vad i hela hissingen skulle grannarna tro.. Nä det blir nog till att hänga i krokig arm o svära o läsa sitt mantra..
Om man inte skulle ta o skita i alltihopa.. en frestande tanke...

Men i BertaStinas nästa liv, när hon ska bli en katt.. då ska hon ta det så lugnt så lugnt o skita i julen o ligga o grisa o ha det så här gott hon oxå...
Håra ner lite i nån soffa, sträcka på sig  o kurra lite..


Men till dess.. får väl BertaStina gå o nanna o samla kraft för jobb, o jul.... o turné som hon snart ska iväg på.
o i morgon var det Måndag ja... 
ååååååååååååååååååååååååååååÅÅÅÅÅÅ

Ja det är väl bara att gå till snarklådan..
Godnatt
eller nåt sånt..

4 kommentarer:

 1. Åååh detta eviga klagande...Kan det aldrig skrivas ngt. positivt i denna bloggen??? Glädjs nu åt allt roligt som kommer med julen...Hahaha...*ironisk*

  SvaraRadera
 2. =) ja BertaStina är såå förväntansfull.. jippi =D

  SvaraRadera
 3. Hahahaha....skrattar igenkännande....ja jeflar...."karlar & ljusslingor" ----suckelisuck---
  Hatar ljusslingor SOM FUNKAR när man packar ner dom och INTE när man plockar upp dom igen!!! :( Ger mig F---N på att dom har ett inbyggt pyttepyttelitet microchip som är inställt så att dom INTE ska funka 1 år senare!!!! Allt för att få sälja nytt.
  Annat var det förr....lämnar kvar ett frysskåp hemma i garaget som är 35 år!!!!! Det bara tuffar och går.....

  SvaraRadera
 4. Håller Helt med.. Det var bättre förr.. =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...