Dagens citat

torsdag 5 november 2009

Ivar

Ja alla känner ju inte den där Ivar, så BertaStina får väl presentera honom lite..

Ivar, det är spöket som bor här o som gubben haft med sig när han flyttade upp från småland..
Det är ju Ivar som stökar till det lite för BertaStina.. det måste ju vara han som gömmer alla saker som försvinner här .. För det kan ju aaldrig vara BertaStina som förlägger så mycket saker.. som den gången när BertaStinas deklaration försvann.. puts väck.. Inte sjutton hade BertaStina stoppat den långt in bakom en massa saker i ett skåp i köket.. Nänä, det var minsann Ivar det.. o nu har ju Ivar snott skivan med Photoshop för BertaStina..
Den finns inte att uppbringa i detta huset.. så den är väl Ivar ute o flyger runt med.. för BertaStina vet då att hon INTE lagt den på nåt konstigt ställe =)
Men Ivar är ganska oförarglig i alla fall...
Värre spöken har det bott hos BertaStina, innan Ivar kom..
Då hände här mycket märkliga o konstiga saker.. På den tiden då BertaStina seglade en båt som var förbaskat tungrodd o det stormade som bara den.. Då försvann mycket av BertaStinas saker, ja till o med inredningen i huset.. kablarna i väggarna o strömmen i uthuset.. Saker gick sönder o...BertaStinas minne strejkade t.o.m så BertaStina kom inte ihåg att saker o ting hade "lånats" i över 20 år o måste ges tillbaks till någon okänd person.. Ja det var ett kusligt spöke det, som kunde hitta på dom mest konstiga saker. Då vågade BertaStina inte ens bo i huset..
Nej, Då har BertaStina hellre Ivar här.. han gömmer bara lite saker o trilskas lite. Så länge han håller sig till det så får han väl hållas..

2 kommentarer:

  1. Ivar låter riktigt trevlig i jämnförelse!

    SvaraRadera
  2. Spännande men lite otäckt.Tur att du tar det med ro,för det verkar ju du göra.Hujedamej.Mer om Ivar...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...