Dagens citat

tisdag 3 november 2009

Tallarna har fallit

Vilken lyckodag.. =)
Ja, BertaStina har fått offra sina egna tallar för att få lite ljus i tillvaron. Resten kan inte BertaStina göra så mycket åt.. Men redan när BertaStinas första tall föll, så kändes det mycket ljusare på en gång..
Här åker den första tallen.. knak o brak o pang i backen.. 

Ja det var så intressant så BertaStina fick inte så mycket annat gjort idag än att titta på när alla tallarna brakade i marken =)  Men nu finns det inte en tall kvar på BertaStinas tomt..o inte nån gran heller.. bara den lilla lilla granen som BertaStina fick i ett litet paket med posten, o som hon planterat o som ska bli en fin julgran till tomtajäveln en dag..
Annars så har det varit en ganska regnig o grå dag idag.. o spejartrollet har det inte lätt.... undra om det lilla livet ska få gå i dvala snart innan snön kommer.. Han ser ju nästan ut som om han fått grisasnuvan stackarn.

o Rugglan...
sopatunnan är full =)

kanske toppar BertaStina den lite till i morgon. Men antagligen hinner hon inte det, för tuppajäveln kommer o gala o så är det bara att hasta iväg till jobbet..
Så BertaStina antar att det är kväller nu.. o dags för snarklådan snart.. Finns det nåt tristare än att gå upp i den på kvällen..?? Där ska man va på morgonen, när den är varm o go o man är pömsig =)
Men nu får man ju inte alltid som man vill här i världen så det är bara att anpassa sig...
Dags att tänka på refrängen för idag..
Natti natti

2 kommentarer:

  1. Kunde inte sagt det bättre själv.Znarklådan ska man ligga länge i på morgonen och i den ska man oxå lägga sig sent i om allt ska va rikgigt och rätt,men tyvärr så är inte livet så enkelt =( Bra knökat i tunnan Bertram =)

    SvaraRadera
  2. Vår soptunna har det inte lätt, den är knökfull och lite till... lär nog ligga en hel del påsar bredvid imorgon...
    /Lina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...