Dagens citat

torsdag 5 november 2009

Varje morgon pigg o rask

kliar jag min stora ....

Nej,... det gör inte BertaStina, för hon har ingen.. Kanske därför som BertaStina inte är pigg o rask... vad vet BertaStina.. inte mycket.
Igår kväll när BertaStina skulle gå o nanna sig sådär en kvart i spöktimmen, så Förstod inte BertaStina vad det var som lät så konstigt..
Men då var det Ivar som spelar radio så det stod härliga till, på övervåningen. Nån annan kan det inte varit, för där har då ingen sovit sen barnbarnen var på besök för några veckor sen.. o skulle klockradion stått där o spelat varje natt sen dess så borde BertaStina hört det..
Den där Ivar han hittar på så mycket hyss.. Det är säkert han som bråkar med BertaStinas dator oxå.. för igår när datorn var på hospitalet några timmar så hade den då inte alls hostat o haft sig.. Fast nu låg den väl inte på intensiven heller så den var säkert inte övervakad Hela tiden.. Men vad skulle det vara för fel om den inte fick ström hela tiden, om inte sladden.?. så BertaStina tog det säkra före det osäkra o slog till med en ny sladd... 650 kr stod det på kartongen , men BertaStina behövde bara betala 520 =) kanske datorn kommit upp i nåt högkostnadsskydd nu.. vem vet.?? inte BertaStina...
men Ett vet BertaStina... att idag behöver hon en sån här..


för idag är det en extrem dag. BertaStina har fått gå upp med tuppen, o det ska städas på BertaStinas jobb.. o det är inte hallelujaroligt.. då krävs det lite energi i hennes kropp.. Så ska vi uträtta lite ärenden idag oxå.. Hela tre ställen ska vi fara runt på.. Ja t.o.m Fyra kanse.. ifall vi ska köpa nån liten potatis eller nåt.. Man får ju inte glömma den dagliga rundan på Domus eller Ica.. vilket man nu ska ta idag. Det är svåra beslut man får ta när man bor på ett sånt stort ställe.. med hela två affärer att välja på..
Vill man träffa Martin på ICA eller vill man träffa Patrik på Domus.. ? Ja, det är stora Beslut man måste ta.. Sånt kräver energi..
dags o göra rätt för sig.. .
morsning korsning

4 kommentarer:

 1. Vem är den där Ivar egentligen? Ja det var ingen rolig dag du har framför dig.Fullt ös medvetslös.Men till helgen är du kanske ledig och då är jag ledig i 4 HEEELA dagar.Ledigheten gick igenom.Gött gött i gött gött.

  SvaraRadera
 2. Stackars Berta Stina får en tuff dag hör jag! Tur att det finns drycker som ger en vingar =)

  SvaraRadera
 3. Verkar lite "spooky" det där med Ivar och datorn må jag säga?!=O
  Tomtefar(n) kanske varit framme och smittat ner datorskrället?!
  Nä fy gröne...Pengar har en jefla förmåga att kunna flyga iväg!

  Baaara 19 dagar kvar till lön.....

  SvaraRadera
 4. Japp.. 19 dagar kommer att slinka iväg på en pisskvart.. =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...