Dagens citat

måndag 9 november 2009

Snopet..

Idag lämnade BertaStina sin bil på bilhospitalet för lite omvårdnad... BertaStina trodde det skulle räcka med "lite" omvårdnad.. men BertaStina hann knappt lämna bilen där förrän bildoktorn ringde o sa... Den här har ju gått 18-tusen mil.. då ska det vara en STOR servis.. Jahaja,,, som om inte BertaStina talade om hur långt den gått när hon beställde tid.. Jaja, då fick han väl göra en STOR service då.. =(  o inte blev bilen klar idag utan den måste på ett återbesök..  Snopet för BertaStina

Under tiden bilen var på omvårdnad så var BertaStina o lille skrutt runt i några affärer o så tänkte BertaStina att det var bäst o ta sig en liten korv så man inte blev hungrig innan man kom hem.. BertaStina gick in på ett grillställe där det brukar vara fullt med folk.. o blev så snopen när hon kom in o där var alldeles tomt.. inte en kotte syntes till.. BertaStina undrade vad sjutton som hade hänt.. var där inte bra o äta längre..? var det stängt ?? BertaStina kollade öppettiderna på dörren.. jodå.. det var öppet.. hmm. Så såg BertaStina en liten klocka som hon plingade i.. o då kommer det lufsandes en liten kille i täckjacka o toppluva fram till kassandisken som han knappt når upp till...  Jaahaaa, tänker BertaStina.. undrar varför här var så tomt..
-En korv med bröd säger BertaStina i alla fall.. lite tveksamt medans hon funderar om hon verkligen skulle haft nån korv..
o kille undrar -kokt eller grillad??  BertaStina tänker.. herregud ska han stå där o grilla en korv till BertaStina i täckjacka o toppluva.. nja. så BertaStina säger - En kokt..
-Det blir 18 kr säger han...
Sen kommer det en lite större tjej utan jacka o luva =) o fixar en korv till BertaStina..

Sen hämtade BertaStina sin lilla Toy o Ta, o så var det dags för BertaStina att åka o få sitt livs första massage av en utbildad massör.. Men BertaStina blev allt lite snopen.. så mycket lovord som BertaStina hört om det där med massage. Det måste allt vara bra överreklamerat. BertaStina tyckte mest att det var som o bli insmord med olja i en halvtimme.. o är väldigt tveksam till om det kan göra nån större nytta med BertaStinas kropp.. .  Smörja BertaStina på ryggen. Det kan BertaStinas gubbe göra, GRATIS.
Nä BertaStinas kropp den kommer nog o få gå på Treo o Red Bull den tid den har kvar.
O nu ska BertaStina ge fanstyget lite sömn få se om den orkar upp med tuppen i morgon..

3 kommentarer:

  1. Hahaha...älskar dina bloggar...hoppas korven smaka gott och att bilen knatar på ett tag tilll...inte skönt med massage??? det har jag svårt för att tänka mig...puss o kram...

    SvaraRadera
  2. Var själv på mitt livs första massage för drygt en månad sen. Visst var det skönt men kostade mer än vad det smakade. Hade nog lite för höga förväntningar (och krav) för att det ska bli en fortsättning på dom besöken. Så nu har den egna massageoljan åkt med upp till Glada Hudik där jag får mig en duvning då och då. Betydligt skönare och GRATIS. I övrigt kan jag rekommendera spikmatta!! Whoohooo.....det är grejer det!

    SvaraRadera
  3. Jodå Ugglan, skönt var det väl.. men.. håller helt med camobruttan.. fast BertaStina vågade inte riktigt säga det där med att nån annan gör det skönare =).. då kan ju massören bli ledsen =)..men visst är det så.. o jodå Camo.. BertaStina bedövar kropphelvetet med spikmatta ibland oxå, bara hon har ro o ligg på den..

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...