Dagens citat

söndag 29 november 2009

Turnèn till Ullared

o detta med julen, har tagit kol på BertaStina.. All ork o energi är borta..
Turnèn till Ullared startade tidigt på torsdagsmorgonen..
4,30 drog BertaStina hemmifrån, vi kom fram vid ett o fick lite mat, sen var det bara att hugga tag i en kundvagn o kasta sig in i shoppingens virvlar så länge det var öppet på Gekås.
Kvällen gick åt till att få lite mat i magen, packa om varorna, bädda sängar o försöka kurera lille skrutt som fått sån hiskelig huvudvärk så inte ens BertaStinas dunderknark hjälpte.
Plumsemumsan ringde sjukvårdsupplysningen o frågade vad hon mer kunde knarka i sig.
Helst en Treo.. men det hade vi inte.. fast det hade vi visst kom BertaStina på, men först nästa dag..(så dags då)  Men en massa annan knark fanns i packningarna.. o resultatet blev att lille skrutt skulle stoppa i sig ytterligare två alvedon + en diclofenac..!

BertaStina tyckte att det lät väldigt mycket.. Men hade hon visst sagt där på upplysningen så det var igen idè för BertaStina att protestera..  Lille skrutt slukade det, tog en promenad, kom tillbaka, hoppade isäng o slockande som en klubbad säl o sov som en stock..
BertaStina fick då lov att kolla så det lilla livet andades.
Själv skulle BertaStina sova uppe under taket..  men det gick inte så bra.. dels är BertaStina höjdrädd o dels hade lille frusna pippilotta eldat på så där var varmt satan.. BertaStina fick dra ner sin madrass o nanna på golvet.. Den lilla tid det nu gick att nanna,,  det dundrade lite dovt ibland o BertaStina låg o undrade vem faan som åkte runt på en camping med släpkärra mitt i natten..
Framåt fem-halvsex behövde inte BertaStina fundera på det mer.. för då jädrar började det Spöregna o dundra ordentligt..  så t.o.m lille skrutt vaknade o viskade -mamma. hör du hur det åskar.. ?? -mmm. sa BertaStina...  -Mitt i vintern.. konstaterade skrutt.. -Ja, vilken julstämning sa BertaStina trött o kände hur lusten för julshopping rann bort =/
När så alla vaknat till liv, duschat, ätit o stugan städats bar det av ner till Gekås igen.. där det blev lite kaos när vi snurrade på o letade P-plats.
Först ringde barnvakten till skrutts små vovvar o sa att lillebroren av dom två hade ätit två ibumetin kvällen innan ( sympatiknarkade med matte kanske) o hade börjat kräkas o dregla på morgonen..
Det blev en del ringande hit o dit till veterinärer o giftcentralen o veterinären igen. o ja,, han skulle åka in i kolla upp sig..
Sen hoppar plumsemumsan o en kompis till tjejerna som var med, ur bilen för att gå o leta parkeringsplats.. Dom hittade en som dom ställde sig på, men då kom det en gubbajävel o skulle ha parkeringen o tyckte att han kunde svänga in där i full fart o köra på kompisen så hon ramlade över motorhuven på gubbajävelns bil, o sen bara ställa bilen o ta sin lilla tant o gå in för att handla..
BertaStina ringde plumsemumsan precis i det ögonblicket för att tala om att vi hittat en parkering...
BertaStina hör ett hiskeligt liv o svordommar i luren.. =) -Kör du på en gravid kvinna din jävla idiot??!!! Ja, BertaStina kan lätt säga att hon blev en aning bajsnödig där ett tag.. en knarkande hund o en påkörd gravid kvinna.. =)
Det blev lite irrande runt i affärerna runtomkring medan det ringdes till o väntades på polisen.
Efter att vi träffat farbror polisen gick vi o tog en fika.. o när vi satt där upprörda o fikade o pratade om gubbajävelsidioten,  viskar plumsemumsan plötsligt..-Är det inte han som sitter här bredvid..??
Ja, som det kan bli =)
Så framåt eftermiddagen kom vi in på Gekås även denna dagen.. o handlade tills det var stängningsdags..
Men lite mer hade vi allt fått med oss hem =)

Resan hem gick bra o utan strapatser, vi träffade några poliser mitt i natten, mitt i ingenstans som var ute o kollade så vi inte druckit sprit... men vi sa att vi bara hade sprit på händerna =)
Hemma igen var BertaStina klockan sex på lördagsmorgon.
o BertaStina har inte hämtat sig än.. Men mycket har BertaStina skrattat, så nu lever nog BertaStina länge =)
Nu är det tack o godnatt för kaffet för BertaStina..

3 kommentarer:

  1. Inge vidare *skakar på huvudet* men fick du pratat med Ullareds-Morgan nu när du ändå var där???

    SvaraRadera
  2. Nä, men han var den första man såg när man kom in där på torsdan.. =)

    SvaraRadera
  3. Ja stackars lilla pidon. Han måste ha känt att matte behövde hjälp i knarkandet. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...