Dagens citat

tisdag 10 november 2009

Frukosten är klar..

Ja, nu är BertaStinas frukost klar.. filen upphälld i en burk, mackorna bredda o packade o ligger nu bredvid energidrycken i kylen, så att BertaStina ska få med sig allt i morgonbitti när hon kravlat sig upp ur sängen o ska lufsa iväg till jobbet.. 
Det händer ganska ofta att BertaStina inte får med sig allt i sitt sömndruckna tillstånd på morgonen.. o då är det inte så roligt när BertaStina kokat sig sin tekopp där på jobbet o ska ta en macka.. o så finns det ingen.. ?!!  men etter värre blir det om BertaStina glömt energidrycken.. då är det inte lätt för BertaStinas morgonhumör.. o i morgon var pippilotta ledig så då är det inte till att sms:a o säga... "när börjar du ?? mamma har glömt.. kan du??"  Nä... i morgon går inte det..
Men nu ligger i alla fall allt i samlad trupp i kylen så förhoppningsvis ska BertaStina se o få med sig allt. Kanske borde TEJPA ihop det till ett enda paket. så inte nåt blir efter.. för den tiden på morgonen så har inte BertaStina huvudet med sig alls.. vetefasen var det är nånstans.
Så nu ska BertaStina hopp i säng.. om nio timmar ska BertaStina ha lufsat iväg till jobbet.. ..
Godnatt godnatt
walking rabbit Pictures, Images and Photos

3 kommentarer:

 1. Bra planering Bertram...Nä ngt pigg på morgonen är jag inte...Tar ett par timmar innan jag vaknar till liv...och människor som är pigga och kvittrar när dom kommer till jobbet förstår jag mig inte på alls...Vart får man den energin ifrån???

  SvaraRadera
 2. Det är livets stora gåta det Rugglan

  SvaraRadera
 3. Dom kanske käkar för mycket fågelfrö?
  Nää ladies - livets stora gåta måsta vara hur fanken karlar egentligen tänker???:S
  Annars kan jag bara hålla med..hehe! Kunde inte gjort det bättre själv;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...